м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Інтенсивність повітряного руху на аеродромі "Біла Церква" зростає

19.05.2017

  18 травня видався для аеродрому "Біла Церква" щедрим на авіаційні операції.

 

 Опівдні здійснив виліт з летовища вантажно-транспортний літак Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальянс" за маршрутом "Біла Церква-Чернівці". Після проходження технічного обслуговування на базі КП "БВАК" повітряне судно повернулось у небо, аби продовжити виконувати комерційні рейси закордоном.

 

  Цього ж дня аеродромні служби Авіаційного комплексу забезпечили успішну посадку іншого транспортного літака Ан-12 авіакомпанії "Cavok Air". Повітряне судно прилетіло в Білу Церкву з м.Вінниця на планове технічне обслуговування.

 

  Яскраві вильоти на аеродромі здійснювала й мала авіація. Диспетчер польотно-інформаційного обслуговування аеродрому забезпечив виконання  тренувальних польотів аероклубу "Пілот", в т.ч. авіашколи "Авіатор". Польоти здійснювались на гелікоптері Ка-26 та на інших малих повітряних суднах.

 

  Але і це не все... Була надана можливість продовжити роботи по льотним випробуванням безпілотних літальних апаратів спеціалістами Національного авіаційного університету.  

 

  Тримаючи курс на розвиток авіаційної галузі у місті, нині комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" продовжує нарощувати інтенсивність повітряного руху на аеродромі, забезпечуючи високий рівень авіаційної безпеки та відкритості у співпраці з українськими авіакомпаніями та іншими зацікавленими сторонами.